Sztárok

A CSISZ-győztest alázta Puzsér

Teljesen kiakadt a tehetségkutató megmondóembere, a végeredmény miatt nemcsak a nézőket bírálta, hanem a tévécsatornát is. A szókimondó ítész szerint nem a jobb nyert, s emiatt még a nyugdíjasokat is szapulni kezdte.

A CSISZ-győztest alázta PuzsérAlig ért véget a Csillag Születik szombati döntője, Puzsér Róbert máris keményen bírálta az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, sőt magát a műsort is. A kritikus szerint nemcsak Mészáros János Elek nem érdemelte meg a győzelmet, hanem a tévécsatorna show-ja sem a tehetségkutató címet. Állítja, a táncosok a tehetségesek, nem pedig a CSISZ-győztes, a nézőknek a profizmus helyett újabb Utasi Árpikára és Tabáni Istvánra volt szükségük. „Az a tanulság, hogy ez nem egy tehetségkutató. Ha tehetségkutató lenne, akkor a Quantum XXL nyert volna. (…) Hősöket akar magának a tömeg, ezúttal pedig Mészáros János Elekből gyártott hőst! Ezek azonban 15 perces hősök! Mészáros János Elek győzelmét szakmailag nem lehet komolyan venni” – fakadt ki a Blikknek Puzsér, aki hamarosan kitálal a műsor kulisszatitkairól. A CSISZ-győztes nem vitatkozik Puzsérral. Elmondása szerint nem tudja még elképzelni, hogy mi lesz ezután. „Nagyképűség lenne azt mondani, hogy a zenélésből meg fogok tudni élni, és ezért odadobom a 23 évig tanult szakmámat” – jelentette ki a gazdálkodásból élő operaénekes.

A nyugdíjasokat szapulja

Puzsér azonban nem hagyta ennyiben, a közösségi oldalán folytatta a nézők ostorozását, kiváltképp a nyugdíjasokét, mert szerinte miattuk nyert Elek – jegyzi meg a Bors. „Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot, annak a generációnak az áldozata, amely bármelyik kormányt megbuktatja plusz egy havi nyugdíjért” – írta a Facebookon. Az operaénekesnek pedig haknizást javasolt a szigorú kritikus, ha már ennyire felkarolta a nemzeti kultúra ügyét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top