Sztárok

Mészáros János Elek visszaül a hivatalba

Bár nagyon jólesik neki az emberek szeretete és boldog, hogy ő nyerte a CSISZ-t, Mészáros János Elek most legjobban a kókadozó paradicsompalánták miatt aggódik.

Mészáros János Elek visszaül a hivatalbaVasárnap reggel nyolckor kelt Mészáros János Elek, aki miután szombaton este megnyerte a tehetségkutatót, elment a misére. „Istennek is szeretném megköszönni a lehetőséget, amit nekem adott” – mondta a Blikknek az operaénekes. Ugyan egy ország rajong érte, és milliókat, autót, nyaralást nyert, őt most mégis a kókadozó palánták aggasztják. János két hete nem foglalkozott a földdel, fél, hogy ez megbosszulta magát. „Hétfőn visszamegyek dolgozni a földhivatalba. Nem tudok róla, hogy lenne egyetlen fellépésem is, így számomra az adja a biztonságot, ha visszaülök az íróasztal mögé. Aztán, hogy ez később változik-e, azt nem tudhatom még. A palántákkal és a hivatallal kell törődnöm.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top