Az Operettszínház színésze továbbjutott az X-Faktorban

Gloria | 2012. Szeptember 18.
Popkarriert építene Szabó Dávid színész, akit arról kérdeztük: mi lesz a színházzal, ha sikerül befutnia az X-Faktorban?

Szabó Dávid az Operettszínház színésze jól vette az első akadályt és továbbjutott az X-Faktor válogatóján. Dávid azt mondja az RTL klub tehetségkutatója, egy új élet kezdete lehet számára. “Szeretnék maradandót alkotni, olyat, amire később is szívesen emlékszem. Az X-Faktor egy tökéletes lehetőség, hogy megtudjam, van-e esélyem erre”- meséli a fiatal színész, akit kollégái szinte csak támogattak döntésében. “Szerencsére minden színésztársam biztatott. Egy csónakban evezünk, és mindenki jót szeretne nekem, így csak jó szavakat és támogatást kaptam.”


Adódik a kérdés, hogy mi lesz Dávid színész karrierjével, ha az X-Faktornak köszönhetően elindul a popkarrierje. “Azt hiszem akkor szüneteltetném picit a színházat. Amit most szeretnék elérni, áldozatokkal jár. De nem hiszem, hogy egyiket a másikért végleg fel kellene adni. Vannak példák, amelyek azt bizonyítják, hogy vannak, akik színészként és énekesként is sikeresek tudnak lenni.”

 

Exit mobile version