Hoppá! Teljesen megváltozott az operettszínésznő

nlc | 2012. December 11.
Senki nem gondolná az operett világában népszerűvé vált Polyák Lilláról, hogy főiskolás korában igazi "emós" volt. Ezt férje, Homonnay Zsolt mesélte el D. Tóth Krisztának. A házaspár és két kisfiuk a csütörtöki DTK Show vendégei lesznek.
Hoppá! Teljesen megváltozott az operettszínésznő

Harmadéves volt musicalszakon Homonnay Zsolt, amikor először pillantotta meg későbbi feleségét, Polyák Lillát. „Bejött a büfébe egy szép magas lány. Prózai osztályba járt, és nekik volt egy nagyon erős művészi attitűdjük, mélyen drámai külső tartozott ehhez” – csipkelődött Zsolt bájos feleségével a DTK Show stúdiójában. Ahogy Lilla akkoriban kinézett, azt ma emósnak hívnák, mindenesetre a vastag fekete szemkontúr biztosan távol állt az Operettszínház sztárjának mai imázsától. „Olyan volt, mint egy Csehov-hős” – tette hozzá Zsolt, de persze Lilla sem maradt adós a válasszal, amiből egyértelművé vált, milyen szakadék is feszült akkoriban a leendő prózai és musicalszínészek között.

A házaspár D. Tóth Krisztának azt is elmesélte, hogy Zsolt egy közös fellépés és az arra való állandó próba ürügyével környékezte meg Lillát. Zsolt taktikája bevált: szerelmük több mint másfél évtizede tart. A házaspár két gyermekükkel, Zsomborral és Bulcsúval érkezett a stúdióba. Kriszta nagyon meg is lepődött, hogy az első percekben a srácok meglepően fegyelmezetten üldögéltek a kanapén. Aztán persze a szülők cinkos kacsintással elárulták a műsorvezetőnek, hogy mindezt tetemes mennyiségű fagyi ígéretével érték el. Ezután persze a rengeteg játékkal lekötött gyerekek belakták a stúdiót, igazi családias karácsonyi hangulatot teremtve az ünnepek előtti utolsó DTK Show-ban, amelyet december 13-án láthatnak a nézők.

Exit mobile version