Obama beszólt a Kardashian–West-párosnak

Z.A. | 2013. Augusztus 19.
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy valóságshow-hőssel és verekedni imádó pasijával példálózik. Igaz, negatív példaként említette egy interjúban az indokolatlanul híres párocskát. Kardashian mama pedig nem volt rest visszaszólni a világ első számú emberének.

Mi is rengeteget foglalkoztunk már Kim Kardashiannal, aki terhessége alatt (és azóta is) naponta szerepelt a legnagyobb külföldi lapokban. A Kardashian klán, Kris Jennerrel, a „mindenható” mamival az élen nagyon tud valamit, hisz maga az amerikai elnök is velük példálózik, igaz, nem túl pozitív kontextusban. De tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám, különösen Kanye West esetében, aki hol paparazzókat, hol oszlopokat fejelgetve kerül a címlapokra. „Az én gyerekkoromban az amerikai álmot egy kellemes otthon, egy jó állás és a felsőoktatásba való bejutás lehetősége jelentette. A mai gyerekeket pedig a hírességek életstílusával bombázzák. Az én időmben még nem volt ekkora ablak a gazdagok és híresek életvitelére” – kezdte a válaszadást Barack Obama az Amazon.com által kiadott Kindle Singles riporterének, amikor ő az amerikai álomról kérdezte az elnököt.


„A gyerekek nem azt figyelték mindennap, hogy mit visel éppen Kim Kardashian, vagy hova megy nyaralni Kanye West, és azt sem gondolták, hogy csupán ennyi lehet a siker kulcsa”
– fogalmazta meg kritikáját Obama, amit persze az ízlésficamos Kim Kardashian anyukája nem hagyhatott szó nélkül, és saját tévéshow-jában szólt vissza az Egyesült Államok elnökének, „megfogva” a lényeget. „Én azt tanítottam a gyerekeimnek, hogy álmodj nagyot, dolgozz keményen és bármit elérhetsz! Szerintem kicsit furcsa, hogy épp Kimet és Kanye-t szemelte ki magának Obama elnök. Először is Kanye nem jár nyaralni. Soha! Kim pedig a legkeményebben dolgozó fiatal nő a világon. Nem alszik, nem áll meg, nem lassít, keményen megdolgozik azért, amije van!” – vette védelmébe lányát és kedvesét Kris Jenner. Az Obama és Kanye West közötti konfliktus amilyen meglepő, annyira nem új keletű. Barack Obama kétszer is baromarcúnak nevezte a rappert, amiért az belegázolt Taylor Swift lelkébe egy díjátadón. Erre a lányát fura névre kereszteltető zenész a maga nemes egyszerűségével csak a következőt reagálta: „Szarok rá, miket beszél az elnök!” Kíváncsian várjuk a kakasharc újabb felvonását.

Exit mobile version