Négy hónapos terhes a Szulejmán sorozat Hürreme – fotó

V.V.V. – B.E. | 2013. Augusztus 23.
A Szulejmán sorozat Hürreme első gyermekét várja. Párja elhagyta, de így is megtartja a babát – tudatta egy újságíróval.

Török újságírónőnek mondta el, hogy a negyedik hónapban van

Ayse Arman újságíró, a Twitterén ezt a szöveget tette közzé:
„Meryem terhes!
A negyedik hónapban van…
Meryem egyedülálló anya.
Hamarosan mindenről beszámol.”

Hürrem az egyik legjelentősebb figurája a Szulejmán sorozatnak, hírnevet, vagyont és elismerést hozott Meryem Uzerlinek, aki ennek ellenére néhány hónapja úgy döntött: kilép a sorozatból. Sokféle pletyka kapott szárnyra. Az egyik szerint a színésznő betegeskedett, és titokban hazatért Németországba, ahol egy klinikán kezelték. Ez utóbbi történetet most maga Meryem erősítette meg, de közel sem ez volt a szenzáció. A színésznő, akit burnout szindrómával kezeltek, időközben megtudta, hogy gyermeket vár. A hírt egy török újságírónőnek, Ayse Armannak adott interjújában közölte.

Párja elhagyta egy másik nőért, de akkor is vállalja a babát

Az újságíró a Twitter-oldalára töltötte fel azt a közös képet, amely hamar bejárta az internetes oldalakat. A színésznő már az interjú elején azt mondta a riporternek: „Kisbabát várok.” De Meryem végre arról is beszélt, miért döntött úgy, hogy három évad után visszaköltözik Németországba, és elbúcsúzik Hürrem szerepétől. „Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóktól, a producerektől, a szereplőktől és a stáb minden tagjától… Bármennyire is szerettem volna, nem tudtam tovább küzdeni, távol lenni a barátaimtól, a családomtól. Egy idő után már csak a rossz dolgokat láttam. Hiába mondta mindenki, hogy én vagyok Törökország legszerencsésebb nője. Egy mély szakadékba kerültem, és azt éreztem, hogy el kell menekülnöm, vissza kell jönnöm Németországba, vagy meghalok” – nyilatkozta a színésznő, akinek örömébe azonban bánat is vegyül.

A(z) “Melyik sorozat szereplőiről szeretnél olvasni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Szulejmán

Vakációjuk alatt szakított vele párja, Can Ates, aki a pletykalapok legfrissebb fotói szerint már mással van együtt. A férfinak is meglepetés volt a színésznő terhessége, mivel nem akart még családot alapítani, írta az ensober.com. A színésznő az újságírónak elmondta, hogy arra készül, egyedülálló anya lesz, és bár ő sem tervezte ezt a kicsit, meg sem fordult a fejében, hogy elveteti a babát. Egy nappal Meryem bejelentése után a színésznő volt élettársa, Can Ates is megszólalt. „Minden embernek megvan a maga jó vagy rossz oka arra, amiért kilép egy párkapcsolatból. Azt gondolom, hogy minden ilyen esemény a magánéletünk része. A kapcsolatunk Meryemmel mindig különleges lesz számomra. Természetesen tudom, milyen felelősség hárul rám, és továbbra is tisztelem és védelmezem őt” – olvasható a férfi nyilatkozata a Hürriyet lap internetes oldalán.

Can Ates májusban elhagyta. Már az első fotó is nyilvánosságra került az állapotos színésznőről.
Exit mobile version