Rettenetesen néz ki Diana hercegné egykori szeretője

nlc | 2013. November 05.
Évek óta először készült fotó a walesi hercegné egykori szeretőjéről, James Hewittról, akinek öt éven át viszonya volt Dianával.
Galéria Diana hercegnéről:

Hol van már az a fess lovassági tiszt, aki 1986-ban elbűvölte Diana hercegnét? A magas, jóvágású, dús, vörös hajú tiszt és a walesi hercegné akkor találkozott először, amikor Jamest nevezték ki a kis Vilmos herceg lovasoktatójának. A Károly hercegben csalódott Diana beleszeretett Jamesbe, a viszony öt éven át tartott, egészen az öbölháborúig, amikor is Jamest behívták. Jöttek-mentek a levelek Anglia és Irak között, de a kapcsolatot ez sem mentette meg. Pár évvel később megjelent az addig titkos viszonyról egy könyv, melyhez maga James Hewitt adta az információkat – ekkor nevezte el őt a sajtó patkánynak, s azóta is csak e néven emlegetik, főleg miután a borsos bevételt hozó könyv után Diana hozzá írott szerelmes leveleit is el akarta adni tízmillió fontért. Ennyit azonban senki sem fizetett érte. Diana hercegné a botrányt kavart 1995-ös tévéinterjújában maga is bevallotta, hogy imádta Jamest, de hatalmasat csalódott benne.

A sok botrány után sem a hadseregben, sem Nagy-Britanniában nem volt helye Jamesnek, különböző országokban élt, el is tűnt a sajtó szeme elől. Aztán kiderült, hogy négy éve Spanyolországban, Marbellán lakik, és egy éttermet működtet. Hogy megunta-e ezt az életet vagy becsődölt az étterem, nem tudni, mindenesetre az 55 éves James hazaköltözött Angliába, Devonba az édesanyjához, itt kapták őt lencsevégre. A férfi viseltes kardigánt és kopottas cipőt húzott fel, egykor vörös haja most ősz, csoda, hogy egyáltalán valaki felismerte és lefényképezte.

Exit mobile version