X-Faktor: Tóth Gabi üzent a kétkedőknek – fotó

Z.A. | 2013. November 26.
Néhány napja röppent fel a hír, miszerint válságba került Tóth Gabi és kedvese, Markó Robi kapcsolata. A fiatalok most egy fotóval cáfolják a pletykát.
X-Faktor: Tóth Gabi üzet a kétkedőknek - galéria

Néhány nappal ezelőtt olvashattuk a hírt a Blikk címlapján, miszerint válságba került Tóth Gabi és táncos kedvese, Markó Robi kapcsolata. A lap egy neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva arról cikkezett, hogy a Keresztes Ildikó mintájára öltöztetett énekesnő és a Rómában élő Markó már szakítottak is, mert Gabit túlságosan lefoglalja a mentorszerep és a távolság sem tett jót kapcsolatuknak.

Az informátor szerint már többször előfordult, hogy a Szombati esti láz alatt egymásba szeretett pár összeveszett az X-Faktor színfalai mögött, ráadásul elmondása szerint Markónak nem tetszik, hogy kedvese túl közel került mentoráltjaihoz. A fiatalok azonban most rácáfoltak a pletykákra, Gabi a hétvégén egy közös fotót tett közzé Instagram-oldalán. „Love….:) gondoljon bàrki bàrmit….:) boldogsàg van….;)” – kommentálta a híreket az énekesnő, akit a hétvégi élő show után a versenyzők és párja társaságában fotóztak le egy szórakozóhely előtt. A jelek szerint tehát szó sincs szakításról, mindössze két, heves vérmérsékletű ember civódásáról.

Nézd meg Tóth Gabi legújabb, erotikától túlfűtött klipjét, amelyben párjával, Markó Robival szerepel!

Exit mobile version