Mila Kunis és Ashton Kutcher: első gyermeküket várják!

G.Zs. | 2014. Március 24.
Újabb gólyahír a sztárvilágban: Ashton Kutcher menyasszonya, Mila Kunis hivatalosan is gyermeket vár.

Ahhoz már eddig sem fért semmi kétség, hogy 2014 a bébibum éve lesz a sztárvilágban, azt azonban nem gondoltuk, hogy (kis túlzással) szinte minden napra jut majd egy sztárpár, akikről kiderül, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek.

Az esküvő még várat magára

A minap Ashton Kutcher és Mila Kunis voltak a “sorosak” – adta hírül a People. A lap értesülései szerint a színésznő még idén anyai örömök elé néz, nem ikreket vár, s rendkívül örül neki, hogy szinte azonnal sikerült teherbe esnie élete szerelmétől.

A páros egyébként magát buktatta le a minap Los Angelesben: a Két pasi meg egy kicsi sztárja és Mila egy bababoltban járt, hosszú perceken keresztül válogattak a szebbnél szebb gyermekruhák és kiegészítők között. A kérdés csupán, hogy vajon lesz-e frigy a kisbaba érkezéséig vagy sem? A jól értesült bennfentesek ezt is tudni vélik: Az esküvő nem napirendi téma kettejük között, most a babavárással vannak elfoglalva, nem pedig azzal, hogy mikor-hol mondják ki a boldogító igent” – nyilatkozta a pár egyik közeli barátja a lapnak.

Mila Kunis és Ashton Kutcher 1998-ban ismerkedtek meg, azonban jó ideig csupán szoros barátságot ápoltak. A színész és kedvese 2012-ben kezdett el randizni, nem sokkal az után, hogy Ashton és egykori felesége, Demi Moore beadta a válópert.

Galériánkban megnézheted, melyik sztárpárnál hogyan telt a szülést megelőző, valamint az azt követő időszak:

Mila Kunis és Ashton Kutcher: első gyermeküket várják!

Újabb gólyahír a sztárvilágban: Ashton Kutcher menyasszonya, Mila Kunis hivatalosan is gyermeket vár.

Itt pedig egy minap készült videó, amelyen a sztárpár a “kiss cam” kereszttüzébe kerül:

 

Exit mobile version