10 ok, amiért Kim Kardashian híres

Baranyai Enikő | 2014. Május 26.
"Az évszázad esküvője" – ettől a mondattól vertem a fejemet a falba hétvégén. Kim Kardashian és Kanye West esküvője átszámítva 3 milliárd forintba került. A harmadik férjet fogyasztó asszonyka azonban még sok embernek talány. Mégis, mitől híres? 10 ok, amiért celeb lett a Szűz Máriaként vonuló Kim.

1. Testvéreivel – meg az egész családdal együtt – saját valóságshow-t “birtokol”. Ebben persze sír, férjhez megy, és a terhesgondozásra is eljut.

 
2. Jennifer Lopez és Beyoncé után ő az új fenékkirálynő. Ez is karrier.

3. A Wikipedia szerint ez a foglalkozása, ezért híres…

 
4. 2000-ben ment férjhez egy zenei producerhez. Ekkor Kim mindössze 19 éves volt. A házasság 3 évig tartott, és állítólag azért lett vége, mert a férfi bántalmazta.
 

5. Másodszor is férjhez ment, de ez mindössze 72 napig tartott, és semmi másról nem szólt, mint arról, hogy növeljék Kimi műsorának nézettségét. Kris Humphries, a második férj azt állította, hogy el sem hálták a nászéjszakát. A válási procedúra egyébként nyolcszor annyi ideig tartott, mint maga a házasság.

6. Mint minden, valamirevaló, produktum nélküli celebnek, neki is van házi pornója, ami 2007-ben került fel az internetre, és a bíróság 5 millió dollár “fájdalomdíjat” ítélt meg neki. 

 
7. Volt Paris Hilton öribarija.
 
8. Végtelenül kínos klipben szerepelt az urával. Erről is beszélték pár napig az emberek.
 
9. Állandó témát ad a lapoknak azzal, hogy bűn rossz a kapcsolata férje legjobb barátjának nejével, vagyis Beyoncéval.
 
10. És végül a mostani “évszázad esküvője”. A hárommilliárdos nász, Kanye Westtel, ami megerősítette Kim helyét az “attól híres, hogy híres” celebranglistán. És ez a szúnyogháló a fején! Bravó!
 
 
Exit mobile version