Vetélytársa akadt Katalin hercegnének

Z.A. | 2014. Június 04.
Mind a ketten a középosztálybeliek, barna hajúak, és szeretik a divatot. Mind a ketten hercegnők, ám már nem sokáig: Letizia ugyanis I. János Károly lemondásával hamarosan királynévá lép elő. 1-0 neki.

Azonban Katalin már egyenlít is, hisz míg az angol királyi családért az egész világ rajong, addig a spanyol királyi család körül jóval kisebb a felhajtás. Legalábbis eddig az volt. I. János Károly lemondásával ugyanis felkavarta az állóvizet.

I. János Károly király, Zsófia és Leonor hercegnő, Zsófia királyi hercegnő, Letizia és Fülöp herceg

A spanyol király a hét elején jelentette be, hogy – pénzügyi és szexbotránnyal fűszerezett – megromlott egészségi állapota miatt lemond a trónról, helyébe pedig 45 éves fia, Fülöp lép. Az új uralkodó oldalán egy újabb, igencsak szemrevaló, csinos királynét köszönthet majd az ország és a világ.

Letizia hercegné sokban hasonlít Katalinra. Nemcsak külső jegyekben, de abban is, hogy mindketten belecsöppentek az arisztokraták világába: míg Katalin szülei középosztálybeli légiutas-kísérők, addig Letizia újságíró papával és kórházi ápolónő mamával büszkélkedhet. Mind a két hercegné gyönyörű, karcsú és csinos. Mindketten szeretik a divatot, öltözködésükben is gyakran fedezhető fel hasonlóság. A 41 éves Letizia hazájában igazi divatikonná vált, Katalin viszont gyakran kerül a céltábla közepébe bakijaival.

A DailyMail összeállítása alapján megmutatjuk, mekkora a hasonlóság. 

 
 
 
 
 
Exit mobile version