Ezért nem szül gyereket Cameron Diaz – fotók

Z.A. | 2014. Július 02.
Nem elég, hogy bombatestet villantott az Esquire magazin címlapján, még egy vallomással is szolgált rajongóinak Cameron Diaz.

A színésznő Jason Segallel forgatott új filmje, a Sex Tape kapcsán adott interjút a magazinnak, amelynek egyik jelentében szülő nőt kellett alakítania. Diaz őszintén vallott a magazin újságírójának arról, ez idáig miért nem szült, és feltehetőleg miért nem fog ezután sem. “A gyerek rengeteg munkával jár. Hogy a sajátod mellett még más életekért is felelős legyél, az nem nekem való. Így egyszerűbb nekem, mint hogy 18 éven át egész nap, minden nap foglalkozzak valakivel.”

Bár kissé önzőnek tűnhet a véleménye, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan érzi jól magát. Márpedig a magazinban megjelent fotókat elnézve úgy tűnik, Diaz nagyon is ki van békülve önmagával. Túl a negyedik x-en jobb formában van, mint valaha. Szeretek negyvenegy éves lenni. Imádom! Annyi mindent elengedtem mostanra. Leginkább a félelmeimet. Szerintem ez a legjobb életkor egy nő életében, ugyanis ekkorra tanulja meg az életet, és már nem parázik rá dolgokra” – tette hozzá a bombatestű Cameron, akinek a magánélete is újra sínen van.

Exit mobile version