Könnyeit törölheti szalvétajegygyűrűjével VV Alexa

G.Zs. | 2014. Július 08.
VV Alexát néhány nappal ezelőtt eltalálta Ámor nyila, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a szerelem.

Demjén Ferenc jó néhány évvel ezelőtt megénekelte, hogy a szerelemvonatból nincs kiszállás – hát úgy tűnik, mégis van. A Való Világ 6. egykori játékosa – aki mellesleg nemrég megírta az idei nyár slágerét – a horvátországi nyaralása során ismerkedett meg egy fiúval, akivel nagyon hamar egymásra hangolódtak, nem sokkal később azonban kiderült, hogy számára mégsem ő lesz a nagy Ő. Pedig már pár napos szerelmüket is megpecsételték: Alexa szalvétából hajtogatott gyűrűt kapott.

Most azonban elcsukló hangon mesélt lapunknak arról, miért ért véget a bimbózó szerelem. “Megint csalódtam, pedig annyira reménykedtem abban, hogy vele más lesz. Tudod, másfél éve nincs barátom, lehet, hogy pont emiatt örültem annak, hogy végre találtam egy olyan fiút, akivel sok közös témánk van, akinek a társaságában jól érzem magam, és aki úgy fogad el, ahogy vagyok” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Alexa, akinek hangjából jól kitűnt, hogy nagyon beleélte magát a szituációba. Lehet, hogy nem kellett volna, legalább is a mellékelt ábra nagyon ezt mutatja.

Megjelent egy cikk rólunk az egyik napilapban, képpel, szöveggel, elmondtam, hogy elindult közöttünk valami, s bár ő tisztában volt ezzel, a megjelenés után kiakadt. Azt mondta, hogy elzárkózik a médiától, és nem szeretne szerepelni.” Próbálom összerakni… nem szeretne szerepelni, de tudott arról, hogy készül egy cikk, tiszta sor, minden világos – ja, nem, mégsem. Vagyis mégis: kiderült ugyanis, hogy a vőlegény-jelölt bizony nem is annyira egyedülálló. Mindenesetre, egy dolog biztos: Alexát nagyon megviselték a történtek, ez a telefonbeszélgetésünk során is rögtön kiderült számomra.

A mélyen vallásos családból származó lánynak a csalódás azonban nem vette el a kedvét a párkereséstől, azt is tudja, milyen fiúra van szüksége. “Olyan pasit szeretnék, aki el tudja fogadni azt, hogy ismert vagyok, és hogy szerepelek a médiában. Nincs szükségem olyan emberre, aki nem tud teljes értékű társam lenni. Azt sajnálom csak, hogy ennek az egésznek nagyobb volt a füstje, mint a lángja.” Elég tág jellemzés, meg kell hagyni, de ha esetleg valaki mégis magára ismert, akkor ne habozzon, és keresse meg Alexát. A VV első kiesője egyébként nagyon örülne, ha – Alekoszhoz hasonlóan – neki is lenne párkeresős műsora, erre azonban nemcsak ő, de én is vajmi kevés esélyt látok.

Egy másik egykori VV-s pedig apa lett. Részletek itt!

Exit mobile version