Sztárok

VV Alexa: “kicsit bujább voltam a kelleténél”

VV Alexa, a Való Világ 6 szériájából elsőként esett ki.

VV Alexát nem viselte meg, hogy a nézők őt kedvelték a legkevésbé, mert szerinte a rajongók nem ismerhették meg őt igazán tizenegy nap alatt, és az összefoglalókban is inkább a negatív oldala volt előtérben – írja a Blikk. „Sokkal értékesebb lány vagyok annál, mint ahogy megismerhettek a nézők. Sajnálom, hogy abban az egy órában, ameddig egy összefoglaló tart, szinte csak a negatív szerepléseim jöttek le nekik” – mondta Alexa, aki leszögezte, hogy nem leszbikus, nem is biszexuális, csak megtetszett neki Teo, és ezért csókolózott vele.

Elmondása szerint Aurelióval is csak incselkedni akart. „Elképzelhető, hogy kicsit bujább voltam a kelleténél, de soha nem feküdtem volna le vele. Csupán jól akartam érezni magam, de nem taktikából csináltam, ahogy Teóval sem” – mondta Alexa, aki bízik abban, hogy a Való Világ lehetőséget ad neki, hogy valóra váltsa álmait. A lány egy színvonalasabb műsor háziasszonya szeretne lenni, például az X-Faktor műsorvezetőjeként el tudja magát képzelni. Valljuk be, talán ez egy kicsit túl nagy álom VV Alexának.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top