Hatalmas pocakkal is előadásokat tart Béres Alexandra

G.Zs. | 2014. Október 06.
Béres Alexandra október közepére várja második gyermekét, akiről nemrég kiderült, hogy kislány.

A fitneszedző egy ideje már nem vezet edzéseket, ennek ellenére nem tétlenkedik, különböző konferenciákon tart előadásokat. Béres Alexandra azt mondja: szépen fokozatosan adja le a munkáit, a fővárosban és annak vonzáskörzetében még vállal előadásokat, vidéken viszont már nem. “Múlt héten volt az utolsó vidéki programom, az elkövetkezendő hetekben a születendő kislányomra szeretnék koncentrálni” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a csinos kismama, aki várandóssága utolsó szakaszát is remekül viseli, mint mondja, már nagyon várja, hogy a kezében tartsa születendő kislányát, ám a pocakos időszakot is kifejezetten élvezi. Éppen ezért nem is aggódik azon, mikor szerzi vissza korábbi alakját.

Hatalmas pocakkal is előadásokat tart Béres Alexandra

Béres Alexandra október közepére várja második gyermekét, akiről nemrég kiderült, hogy kislány.

“A gyermekágyi időszakot, vagyis a hat hetet biztosan kivárom – ha az orvosom ezt követően azt mondja, hogy lehet mozogni, akkor elkezdek kocogni. Várom már, hogy újra sportolhassak, de most a kisbabám az első.”

Szandi elárulta, hogy férjével, Krisztiánnal még nem tudják, milyen nevet adnak születendő gyermeküknek – korábban hat név volt szimpatikus számukra, ez mostanra kettőre szűkült, ám egyelőre titok, hogy melyek állnak a dobogó első két fokán.

Exit mobile version