20 tragikus filmposzteres Photoshop-baleset

TóCsa | 2014. Október 14.
A Photoshop arra hivatott, hogy jobbá tegye képeinket, de a túlzott használata időnként katasztrófákat okoz. Húsz poszter, amit a rossz Photoshop-használat tett tönkre.

Szívtiprók

Ebben a filmben Sigourney Weaver alakítja Jennifer Love Hewitt anyukáját, pedig a poszter alapján simán azt hittem, hogy inkább a legjobb barátnőjét. A Photoshop mágusainak sikerült az akkoriban 52 éves színésznőt egy korba hozniuk a 2001-ben épp a 22. életévét betöltő Jennifer Love Hewitt-tal. Gratulálunk! Apró megjegyzés: Gene Hackman oldalról belógó feje ragyogó bónusz.

Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész

“Srácok, most mind emeljétek fel az egyik lábatokat!” A poszter egyértelműen azt a hatást próbálja kelteni, mintha a szereplők futnának, a hatás mégis tragikusan statikus. És hová tűnt az árnyékuk?

Elhajlási engedély

A szörnykéz esete Owen Wilsonnal. Ez valóban a színész keze volna? Mégis milyen hosszú? És honnan jön? Ráadásul Wilson bőre annyira fényes, mintha frissen polírozták volna.

Eszeveszett küzdelem

A válluknál összenőtt ikrek szomorú esete.

Számíthatsz rám

Nem léteznek emberek, akik így ölelkeznének. Egyszerűen nem. Ez nem ölelés. Ráadásul az a színész, akinek a feje helyén csak egy homályos paca látható, elvileg a jóképű Mark Ruffalo.

Már megint bérgyilkos a szomszédom

Mit csináltak szegény Bruce Willis fejével? És miért kapott női lábakat? Hová néz Matthew Perry? Kevin Pollak keze meg mintha rá lenne ragasztva Bruce és Matthew vállára. A csirke azért nagyon ott van.

Veszélyes Bangkok

A poszter, aminek egyetlen pontja sem stimmel. Miért áll pisztolytartásra Nicolas Cage keze, ha nincs benne pisztoly? Ki tart pisztolyt a saját vállánál? Miért ott keresi? Miért van üveg a poszter előtt? Honnan jön a lávafolyam? Honnan jön ki ez a baromi nagy kéz?

Van az a pénz, ami megbolondít

Miért vágták le Diane Keaton kezét? Miért van ekkora feje? Miért úgy néz ki, mint akinek kitörték a nyakát? Miért Katie Holmest nézi a pénz helyett? Hogy állnak a lábai? Csak kérdéseim vannak…

Gulliver utazásai

Elvileg a képen Jack Blacket láthatjuk, de nem egyszerű ráismerni. A túl fényesre csiszolt bőr az alap, de hová tűntek szegény ember fogai?

Szex és New York 2.

Azon még valahogy túlteszem magam, hogy az akkoriban 45 éves Sarah Jessica Parkerből harmincéves bombázót csináltak, de hová tűnt Kim Cattrall? Mert hiába szerepel a neve a plakáton, az a nő a képen nem lehet ő. És az egyik karján miért van dupla könyöke?

Wanted

A világ leghosszabb és legvékonyabb karjának tulajdonosa… Ta-ta-ta-tá! Angelina Jolie.

Női szervek

Szegény Melissa McCarthy! Nem elég, hogy tavaly év elején egy neves amerikai újságíró a súlya miatt csesztette, még a 20th Century Fox Photoshop-mágusai is azon élvezkedtek, hogyan tegyék vékonyabbá az arcát a Női szervek poszterén. Mindehhez a bőrét is fényesre és ránctalanra polírozták, így gyakorlatilag felismerhetetlen ezen a poszteren.

X-Men – Az elsők

Ez az a poszter, amire már vicceskedő megjegyzéseket se szeretnék tenni.

Tökéletes bűnözők

Ezt nevezik szaknyelven Photoshop-katasztrófának. Ez a poszter klasszikus esete annak, amikor a fejeket utólag helyezik rá a testekre. Másképp Paul Walker és T. I. Harris feje nem lenne ilyen indokolatlanul nagy a testükhöz képest, Hayden Christensen nyaka pedig nem vált volna teljesen köddé.

Férj és féleség

Honnan jönnek a kezek? Miért adja mindkét pasi pontosan ugyanazt a csokrot? Mi annyira érdekes Uma Thurman haján, hogy Jeffrey Dean Morgan csak azt nézze? Hová néz Colin Firth?

Férj és féleség

Igen, még egyszer ugyanaz a film. Elvileg ez egy vidám romkom, csakhogy a poszter alapján szegény Uma Thurman rögvest szörnyet fog halni, ugyanis a két ábrándos tekintetű lovagja hiába áll ott tárt karokkal, a szegény nő épp kettejük között fog a földre zuhanni.

A szingli fejvadász

Oké, értem én, hogy Jason O’Mara nem akart megkötözve, fejjel lefelé lógni egy közös fotó kedvéért, és Photoshoppal kellett megoldani, de kérdem én: miért? És ha már muszáj volt, nem lehetett volna úgy, hogy legalább azt érezzük, hogy ez a két ember valóban egy térben van? Esetleg érezhetnénk úgy, hogy azok a kötelek valóban ott vannak Jasonön?

Fiúk a parton

Mi ez az ormótlan fejű lény, ami szegény Harry Potter felé közelít? Miért fénylik minden úgy, mintha a mennyországban járnánk?

A kiütés

A testek és a fejek párosítása nem túl szerencsésen sikeredett, ráadásul a nadrágok is túlméretezettnek tűnnek.

Nem fogadott hívás

Ha a szemek helyére szájakat, a szemöldökök helyére pedig orrokat rakunk, a hatás nem félelmetes, hanem nevetséges lesz. Még egy horrorfilm poszterén is.

Exit mobile version