Szabó Zsófi kibeszélte Berki Krisztiánt

G.Zs. | 2014. Október 16.
Szabó Zsófi hosszú idő után először mesélt Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról.

A szerdai Celeb vagyok, ments ki innen! adásában volt koronázás (bár nem tudjuk, hogy a parancsnokok mióta hordanak palástot meg koronát, de VV Aurelio esetében már semmin sem lepődünk meg), volt kiesés, a nézők Novák Angélát menesztették a dzsungelből, így aztán ő fürödhetett először meleg vízben, és természetesen volt pletykálkodás is. Na, ezúttal nem az volt a téma, hogy Krasznai Tünde mégis mennyire lóg ki a társaságból, hanem – nem hiszitek el – a TV2 celebje, Berki Krisztián. A szemfülesek az adás utolsó másodperceiben (amikor megmutatják, épp mi történik a táborban) szem- és fültanúi lehettek annak, amint a hungarocell-aranytömböt preferáló celeb egykori kedvese, Szabó Zsófi párkapcsolatukról vall társainak.

“Elmentünk buliba, hazavitt, elnyomta a dumát, hogy ő milyen – nem olyan volt, mint az Édes Életben, adta az úriembert. Nyomta a szöveget nonstop, hogy ő mennyire stílusos, humoros, minden, és tökre előadta magát. És akkor négy hónapig minden napunk fantasztikus volt” – mondta a leváltott diktátor, aki anno még Berki nevét is az ujjára tetováltatta. Aztán le is szedette, amikor vége lett a kapcsolatnak. Reméljük, a csütörtöki adásból még több dolog kiderül, ugyanis a többi táborlakó duruzsolása miatt elég rosszul lehetett hallani Szabó Zsófit.

Király L. Norbi év elején hagyta el feleségét, és azóta sem talált új párt. Nem is lesz egyszerű, hiszen a jövőbeni választottnak sok mindent kell elviselnie. További részletek a Hír24 oldalán.

Exit mobile version