Szabó Zsófi 1 napja 9 fotóban

Gedeon Zsófia | 2014. Október 17.
Csörög a vekker, telefon a kézbe, készül a szelfi, és durr: már megy is fel a közösségi oldalakra. Önarckép a tükör előtt, evés, vásárlás, vezetés, edzés, buli közben, na és persze lefekvés előtt. Az RTL Klub új munkatársát, Szabó Zsófit arra kértük, hogy szelfizze végig egy egész napját a dél-afrikai dzsungelkaland előtt.
SZabó Zsófi 1 napja 6 selfie-ben

Jóóóóó reggelt, Magyarország! Szabó Zsófi az utazás előtti napokban még boldogan hódol az egyik legnagyobb trendnek, a “reggeli ágyban szelfinek”. Egyébként ő az egyik olyan híresség, aki bármikor vállalja az arcát smink nélkül – nagy szerencse, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! ideje alatt semmiféle kenceficét nem használhatnak a szereplők.

Egy gyors készülődés után irány dolgozni. “Sietős selfie” – ezt a címet adta a képnek a nomád körülmények között pihenő Zsófi.

Amióta kiderült, hogy Szabó Zsófi a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, még több teendője van, mint azelőtt: interjúk, fotózások, rendezvények, interjúk. A fotózást mondtam már? Ez itt épp egy címlapfotózás előtti szelfi.

Mindenki nyugodjon meg, Zsófi pontosan tudja, hogy ez a kép az önfotózás egyetlen kritériumának sem felel meg, de – abszolút érthető módon – nem tudta kihagyni. “Mikor hazamegyek átöltözni, egy Süni szalad át előttem a garázsnál :)” Sün Balázs az én garázsom előtt is átszaladhatna, nagy kár, hogy Budapest belvárosában nemigen lehet “összefutni” vele.

Zsófi és édesanyja, Pálma között mindig is nagyon szoros volt a kapcsolat: anya és lánya minden alkalmat megragadnak arra, hogy együtt tölthessenek egy kis időt. “Hazaugrottam anyukámért – elkísér a nap hátralevő részében és együtt ebédelünk :)”

Hmm… egy kis sült szöcske ebédre… igazán ínycsiklandó. A látszat csal: Zsófi nem ezt fogyasztotta ebédre…

…hanem ezt. “Ebéd anyával : lazacos mozarellás golyó ruccolás krumplipürével és csípős szósszal… Jobban néz ki, mint a szöcske.” Jól tette, hogy kiélvezte a finom falatokat a nagy utazás előtt – mostanában nemigen lát majd ilyen ételt (de még ehhez hasonlót sem). Selfie error.

A 26 éves színésznő korábban meglehetősen kicsapongó életet élt, ám az elmúlt években sokat változott, s búcsút intett a féktelen bulizásnak. Na, ez persze nem jelenti az, hogy olykor-olykor nem jár el szórakozni az éjszakába’. “Benézek a városba. 🙂 Este találkozom pár barátnőmmel.”

Selfie error – harmadik felvonás. Mi elnézzük ezt a kis hibát Zsófinak, annál is inkább, mert a kép mindenért kárpótol minket: Gyémánt übercuki. “Újra itthon, Gyémánt azonnal el is alszik, soha ne legyen rosszabb napom. Pár nap, és indulok Afrikába… Hiányozni fogsz kiskutyám. Szép álmokat!”

Exit mobile version