Sztárok

Édesanyja sem tudott segíteni Szabó Zsófin

Szabó Pálma egy hónapig magába roskadva ült, miután Szabó Gyula elhunyt. Lányának az segített, hogy kibeszélte a gyászt.

Egy hónapig csak bénultan ült, és nem tudott mit kezdeni magával Szabó Gyula özvegye, aki napi 24 órában ápolta, gondozta a nemzet színészét. Az asszony 27 év házasság, két közös gyerek után úgy érezte, a jobbik fele ment el, de hihetetlen erővel kimászott a gödörből, és ma már úgy érzi, képes lenne nyitni a külvilág felé – írja a Blikk.

“Szoros napirend szerint éltünk. (…) Annyira megszoktam ezt a monoton létet, hogy nem vettem észre, mennyire beteg lett. (…) Miután meghalt, egy hónapig csak néztem ki a fejemből, szörnyű ürességet éreztem. Megszűnt a napi rutin, nem voltak feladatok, nem tudtam mit kezdeni magammal” – vallotta be a bulvárlapnak Pálma asszony, aki aggódva figyelte lánya szenvedését.

Elmondása szerint Zsófi napokon keresztül nem szólalt meg az apja halála után, teljesen befelé fordult, nem tudta feldolgozni. “A lányom végül úgy döntött, egy tévéinterjúban elmond mindent, ami benne van, és ezzel, hogy kibeszélte magából a gyászt, egy kicsit meg is könnyebbült. Azóta jobban van” – mondta Szabó Gyula özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top