Sztárok

Szabó Zsófit mintha kicserélték volna

Úgy tűnik, túl van a gyászidőszak első, legnehezebb szakaszán Szabó Zsófi, aki üzent rajongóinak.

Április elején vesztette el imádott édesapját, a Nemzet Színészét, Szabó Gyulát a Jóban Rosszban színésznője, aki – érthető módon – teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől. Zsófi, aki Facebook-oldalán egyébként napi szinten tartja a kapcsolatot rajongóival, április óta alig hallatott magáról. Majd a hónap végén azzal keltett feltűnést, hogy szerepe kedvéért megvált gyönyörű, hosszú szőke hajától, de rögtön ezután ismét eltűnt rajongói szeme elől. Ráadásul olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint teljesen magába zárkózott – valljuk be, ez jelen esetben érhető –, sőt állítólag még legjobb barátnőjével, Sarka Katával is eltávolodtak egymástól.

Most azonban úgy néz ki, Zsófinak sikerült összeszednie magát annyira a gyászból, hogy újult erővel térjen vissza rajongói közé. “Itt vagyok. Hiányoztatok” – üzente közösségi oldalán egy friss fotó kísértében, amiről egy sokkal letisztultabb, minden eddiginél nőiesebb, erősebb és érett nő néz vissza ránk.

Fotó: Szabó Zsófi Facebook oldala
Fotó: Szabó Zsófi Facebook oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top