Sztárok

Szabó Zsófi megtöri a csendet – videó

Elfogadni és együtt élni azzal a tudattal, hogy a szeretett személy fizikailag nincs többé a mindennapjainkban, a pokolinál is rosszabb érzés.

Szabó Zsófi idén április elején vesztette el imádott édesapját, a Nemzet Színészét, Szabó Gyulát. A Jóban Rosszban színésznője – akinek édesapja volt a legnagyobb példaképe – ezt követően rendkívül keveset hallatott magáról, abszolút érthető módon a nyilvánosság elől elrejtőzve akarta feldolgozni a gyászt.

S bár ő nem beszélt, az újságok hasábjain folyamatosan lehetett olvasni róla: hol a magánéletéről, hol pedig a Sarka Katával való barátságának megromlásáról cikkeztek. Zsófi némán tűrte a híreszteléseket – egészen idáig. A színésznő úgy döntött, hogy hosszú hallgatás után megtöri a csendet, s őszintén beszél édesapja elvesztéséről, valamint arról is, hogy valóban felmondott-e kenyéradójának, a TV2-nek. “Nem érdekelt, hogy süt a nap, nem vittem el a kutyámat sétálni, nem öleltem meg a párom, nem érdekelt semmi, és akkor azt gondoltam, hogy ennek mi értelme van? Akkor nekem meg kéne halnom” – mondta el Zsófi a TV2-n futó Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban.

Vasárnap este 21:55… Miattatok, magam miatt… Köszönöm” – írta a videóhoz Zsófi a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top