Meglett az eredmény: ő az X-Faktor idei győztese

nlc | 2014. December 21.
Hivatalosan is vége az idei X-Faktornak. És kiderült, ki lett a verseny nyertese.

Az X-Faktor ma este igazán belehúzott: nagyszabású show, régen hallott és kedvenc számok, karácsonyi dalok és vendégek váltották egymást a műsor alatt. Az este során pedig meglepően gyorsan el is érkezett az a pont, amikor kiderült, hogy ki az, akinek a három finalista közül a bronzérem jutott. A kieső Benji lett, aki tehát idén a legjobb hangú férfiénekes címet is megkaphatta. Az X-Faktorok magyarországi történetében először fordult elő, hogy a műsorban végül két lány mérhette össze tehetségét a fődíjért.

Alig ocsúdott fel Horányi Juli és Tóth Andi az örömből, hogy továbbjutottak, máris folytatniuk kellett az előadást, teljesen stílusosnak bizonyult, hogy Andi a Show Must Go On című Queen-dalt énekelte el, miközben a nevét kántálta a nézőtér, a zsűri pedig állva tapsolt. El is sírta magát a lány a szám után, miközben elcsukló hangon megköszönte mindenkinek az eddigi segítséget. Végső párbajként ezt követően a két versenyző ugyanazt a számot, a győztes dalát énekelte el. A meghatottságtól a dal utolsó sorait már könnyek közt és elcsukló hangon énekelte Tóth Andi. Horányi Juli pedig a zsűrit hatotta meg produkciójával. A mentorok szemlátomást komoly bajban lettek volna, ha ezúttal nekik kell választaniuk, kit illessen meg a főnyeremény.

Szerencséjükre nem is nekik kellett dönteniük, hanem a nézőknek. Ők pedig úgy határoztak, hogy az idei X-Faktor győztese Tóth Andi legyen. Andi így a magyarországi X-Faktor eddigi legfiatalabb győztese és egyúttal az első olyan nyertes lett, aki a lányok kategóriájában indul. “Nem hiszem el” – ismételgette, miután megölelgette Szikora Robit és családját. “Köszönöm az embereknek, akik szavaztak rám. És köszönöm a tanárnőmnek és Robinak, aki nélkül nem lehetnék itt. És köszönöm a szüleimnek és a lehetőséget az X-Faktornak. Nagyon szépen köszönöm”  zokogott a nyertes.

A befejezés legmegindítóbb pillanata egyébként az volt, amikor mentora a levegőbe emelte versenyzőjét, anyukája pedig egy zsebkendőt nyomott a kezébe, hogy letörölhesse örömkönnyeit. Gratulálunk mi is Andinak. Egészen biztos, hogy sokat fogunk még hallani róla. Ahogyan várhatóan Horányi Juliról is, aki szintén gyönyörűen menetelt az ezüstéremig.

Exit mobile version