Cici-, popsi-, combcsata – 12 hónap, 12 villantás

Z.A. | 2014. December 31.
Ki szándékosan, ki véletlenül, ki koncert közben, ki az utcán, ki kocsiból be, ki kocsiból ki. Villantottak a magyarok, villantottak a külföldiek. Ki cicit, ki popsit, de olyan is volt, akinek alakformáló bugyijáról lebbentette fel a ruháját az a fránya szellő. Ezek voltak 2014 legkínosabb villantásai!

1. Bódi Sylvi

A Celeb vagyok… dzsungelét is megjárt modellel nyitjuk a sort, ugyanis az ő villantása kevésbé véletlen, mint inkább direkt. Azért nekünk mégis belefér, mint az év egyik nagy villantása.

2. Mariah Carey

 Volt idő, amikor az énekesnő igazi dívának számított. Ma már inkább kínos, mint dívás…

 3. Kris Jenner

A Kardashian–Jenner csemeték anyja hat gyermeket szült, és bombaalakja van. Azonban ha azt nézzük, hogy 60 évesen vett fel annyira rövid ruhát, hogy kilógott a feneke… Ez már Tóth Gabinak is ciki volt.

 4. Kate Upton

 Vele ellentétben a csinos színésznő nem a hiúságának, hanem a szélnek köszönheti a villantást – elölről-hátulról egyaránt.

 5. Pamela Anderson

Ha már bugyi, akkor  Pam Anderson.

6. Sarah Jessica Parker

Az egészből csak azt nem értjük, hogy a nagyon sovány SJP, minek visel alakformáló bugyit?!

7. Jennifer Garner

Ben Affleck felesége, ezt a helyzetet is profin kezelte. Imádjuk! Nála semmi nem nem ciki.

8. Beyoncé

Az énekesnőt olyannyira elkapta a koncert heve, hogy csak percek elteltével vette észre, hogy kivillant egy kis résznyi kebel.

9. Margot Robbie

De félrecsúszott ruhákból is akadt bőven idén. Miután végigvonult a vörös szőnyegen és még a Harper’s Bazaar év nője választást is megúszta villantás nélkül, az autó hátsó ülésén esett a mélyen dekoltált estélyik áldozatul például a Wall Street farkasának szexi színésznője.

10. Jennifer Lawrence

Akárcsak JLaw, aki ezúttal nem eséssel, hanem cicivillantással koronázta meg az Éhezők viadala: A kiválasztott premierjét.

11. Vajna Tímea

Akárcsak Bódi Sylvi, az ő villantása sem véletlen baleset. Csupán nagy volt a meleg Cannes-ban.

12. Tóth Gabi

Az abszolút topgyőztes villantás 2014-ben viszont Tóth Gabi nevéhez köthető. A Bors fotósa kapta lencsevégre egykori párjával, Markó Robival közös fellépésén, ahol a lap szerint bugyi nélkül tangózott az X-Faktor mentora. A valóság azonban, hogy igazából testszínű fehérneműt viselt a sokat mutató fellépőruha alatt.
A képet itt nézhetitek meg.

Exit mobile version