Újabb remek hír a magyar Violetta-rajongóknak

Z.A. | 2015. Március 17.
Aki az én generációmnak még Britney Spears volt, az a mostani tinédzsereknek Violetta. Most éppen érte trendi rajongani tizenévesen. A Disney jelenkori Miley Cyrusáért pedig rajonganak is tömegével.

A töretlenül nagy érdeklődésre való tekintettel a The Walt Disney Company kedd reggel bejelentette, hogy a januárban már három időpontos koncertsorozatot egy negyedik időponttal bővítik. Így már nemcsak augusztus 29-én jelentkezik dupla koncerttel, de másnap, augusztus 30-án is egy délutáni és egy esti bulival szórakoztatja rajongóit Violetta, azaz Martina Stoessel.

A Violetta Live keretében nemcsak a főszereplő, de a tévésorozat eredeti szereplőgárdája is fellép majd. Martina mellett tehát a tinirajongók láthatják élőben a színpadon Jorge Blancót (Leon); Diego Dominguezt (Diego); Facundo Gambandét (Maxi); Mercedes Lambrét (Ludmila); Candelaria Molfesét (Camila), Samuel Nascimientót (Broduey); Alba Rico Navarrót (Naty) és Ruggero Pascquarellit (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az “En Gira” is. A vadonatúj koncertet egy kilenctagú, energikus tánccsoport teszi tökéletessé, őket egy öttagú együttes kíséri lenyűgöző díszletek és világítás előtt, látványos koreográfiával, szenzációs technikai elemekkel és lélegzetelállító, új jelmezekkel.

Exit mobile version