Kitálalt kapcsolatáról Baukó Éva

nlc | 2015. Március 20.
Baukó Éva még mindig nem tette túl magát a szakításon, és úgy döntött, kitálal volt kedveséről, akiről kiderült, hogy nős.

Baukó Éva és exbarátja, aki egykor a pszichológusa is volt, hónapokkal ezelőtt szakítottak. A Valóságshow-k hősnője azonban most úgy döntött, elárul néhány részletet a kapcsolatról.

“Minden az elvonón kezdődött… Ott álltam egy fillér nélkül, semmi reményem nem volt. Majd jött a pszichiáter, és sikerült letennem az italt. Érzelmeket kezdett táplálni irántam, és én is szerelmes lettem belé… Az elvonó után egyből a budai lakásába költöztetett a Rózsadombra, ahol boldog voltam, és tényleg szerettem, bár picit tartottam ettől az orvos-beteg kapcsolattól. Az elején minden szép és jó volt, leszámítva, hogy az első hónapban megtudtam, van egy thai felesége, akivel amúgy együtt él” – mesélte VV Éva, aki valamilyen furcsa okból úgy is boldog volt, hogy a férfi heti kétszer a feleségénél aludt. Szerinte az igazi gondok akkor kezdődtek, amikor kezdte összeszedni magát, a szereplésekkel járó felhajtást nem nézte jó szemmel a kedvese, aki viszont kerülte nyilvánosságot.”Ekkoriban kezdte el mondogatni, hogy kitesz a lakásból. Olyan szinten kezdett zsarolni, hogy egyre gyakrabban sírtammondta Baukó Éva a Blikknek . – Amikor eljött a költözés napja, odaküldte a haverjait, akik végig azt figyelték, nehogy elvigyek valamit, ami nem az enyém. Úgy kezeltek, mint egy besurranó tolvajt, egy utolsó senkit. Nagyon megalázó volt.”

Exit mobile version