Sztárok

VV7: Ruhában is nagyot villantott Baukó Éva – fotó

Hamarosan véget ér a VV7, így a BeleValó is, aminek háziasszonya Baukó Éva. Az egykori villalakó az utolsó pillanatokat merész ruhaválasztással teszi még emlékezetesebbé.

Baukó Éva és Aurelio visszatértek a villába. A BeleValó műsorvezetői a VV7 otthonának falai közül jelentkeztek be, a nagy alkalomra pedig Baukó Éva igazán kicsípte magát. A VV7 kísérőműsorának háziasszonya egy nagyon mélyen dekoltált koktélruhában ment be a villába, és asszisztált Aurelio bohóckodásához.

A két műsorvezető között nemrég még komoly feszültségek voltak, hiszen Aurelio azt állította, Baukó Éva pozíciója nem biztos az RTL-nél. Erre pedig a nem éppen higgadtságáról ismert exvillalakó keresetlen szavakkal reagált Facebook-oldalán. Ám ahogy közeledik a VV7 fináléja, az indulatok is kezdenek alábbhagyni. A szombati BeleValóban, miközben Laci és Edina könnyek között örültek az újbóli találkozásnak, Baukó Éva és Aurelio is elásta a csatabárdot a kamerák előtt. Éva élő adásban kért bocsánatot Aureliótól a kemény szavakért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top