Súlyos anyagi gondokkal küzd Növényi Norbert

Gy.Zs. | 2015. Május 09.
Házát is elveszítheti Növényi Norbert, akinek többmilliós devizahitel-tartozása van, ráadásul a NAV is végrehajtást indított ellene – értesült a Blikk.

Nehéz helyzetbe került Növéyi Norbert, olimpiai bajnok birkózó. A sportoló ugyanis annyira súlyos anyagi gondokkal küzd, hogy még lakhatása is veszélybe került – adta hírül a Blikk. A lap értesülései szerint Növényi Norbert 18 millió forintot vett fel devizában, és nem jut dűlőre bankjával. Pénzügyi gondjait az is tetézi, hogy a NAV is végrehajtást indított ellene, a sportoló elmondása szerint nem tudni, miért.

“Oké, 18 millió forint kölcsönt vettem fel devizában. De a részletekbe tényleg ne menjünk bele. És abba se, mennyi a havi törlesztőrészletem. Most van az elszámolás a bankkal. Majd kiderül, mire jutunk. Az adóhatóságnak viszont nem tartozom. Fogalmam sincs, miért kerültem fel arra a listára, amiről beszélt” – nyilatkozta a lapnak Növényi Norbert. “Igaz… nehezen tudok megélni. De ez az én problémám, s nekem kell megoldanom. Nem tudom, mennyit kell még visszafizetnem a banknak, mert mint mondtam, most megy velük az egyeztetés. Hogy mi lesz, ha elvesztem az otthonom? Nem tudom. Felállok, és megyek tovább” – tette hozzá.

Növényi Norbert helyzetét tovább nehezíti, hogy évekkel ezelőtt egy Szlovákiában bejegyzett fantomcég adócsalási ügyébe is belekeveredett, így emiatt olimpiai járadékát is megvonták tőle.

Exit mobile version