16 fotó Medveczky Ilonáról, amitől eldobod az agyad

Wappler Veronika | 2015. Május 11.
Idén múlt 74 éves Medveczky Ilona, de leesett az állunk, milyen remekül nézett ki Friderikusz műsorában. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány érdekes képet Magyarország legismertebb táncművészéről.

1. Bárkit letáncol a színpadról Medveczky Ilona, aki a korát meghazudtolva bírta a tempót a hat évvel ezelőtti Szombat esti láz műsorban.

2. Még szerencse, hogy Medveczky kutyájának színe is megy a ruhájához.

3. Nem ismerek mást, akitől ilyen természetesnek venném, hogy táncolni kezd az esőben. Medveczkynek sikerült mindezt elegánsan megoldania, egy szál törölközőben is.

4. Nem ő volt az előadó, de Medveczky Ilona a fellépőket is túlöltözte ezen a rendezvényen. Szerintem, ez tőle nem túlzás, mivel tudom, hogy fehér blúzban szokott mosogatni, azt meg csak nem veheti fel ezek után egy rendezvényre?

5. Állítólag divatjamúlt trend összeválogatni a kiegészítőket, sokkal menőbb, ha nem passzolnak össze. Medveczky Ilona szerintem bebizonyította, hogy a klasszikusok soha nem mennek ki a divatból, és érdemes Jackie Kennedyként megjelenni.

6. Legtöbben tokától bokáig csak egy nagy zsáknak látszanak, amikor valamelyik reggeli műsorban leülnek a vendégkanapéra. Medveczky Ilona megmutatta, hogy lehet ezt elegánsan is csinálni.

7. Ötven évvel (!) ezelőtt egy barátjától kapta ezt a kalocsai mintás ruhát Medveczky Ilona, összesen háromszor viselte, legutóbb két éve, a Story Gálán. Örömmel nyugtázta, hogy a méretei most sem változtak.

8. Medveczky Ilona plasztikai műtétei ide vagy oda, azért a rendszeres edzés is kell ahhoz, hogy valaki úgy nézzen ki a hetedik x után, mint ő.

9. Nem tudtam volna elképzelni Medveczky Ilonát hólapátolás közben, de szerencsére nem is kell, mert itt ez a fotó.  Még ilyenkor sem bízta a vakszerencsére, mit vegyen fel, és bár a szőrkucsmája enyhe túlzásnak tűnik, könnyen elképzelhető, hogy nem akadt a ruhatárban sportosabb darab.

10. Blézer melltartó nélkül és mini szoknya – ismerőseim többsége ezt nem nevezné karácsonykor illő öltözéknek. Medveczky Ilona viszont Diana hercegnőnek hat ebben a ruhában is.

11.    Szilveszter ’97: nem tűnik sem fáradtan, sem ziláltnak, miután maga készítette az ünnepi menüt. Talán nem ebben a ruhában, de Medveczky még a konyhában is díva.

12.    Szívesen tesz-vesz a kertben Medveczky Ilona, na de ilyenkor sem tréningbe ugrik bele!

13.    Medveczky Ilona az, akinek megbocsátható, hogy nem visel szoknyát karácsonykor, mégis dekoratív a fotón.

14.    Talpig necc, szőrmellény és flitteres body: ha ez nem Medveczky Ilonán lenne, leginkább egy párizsi revütáncos ruhatárába tudnám elképzelni ezeket alapdarabnak.

15.    Egy táncművész így jön ki a medencéből.

16.    Ha az Ének az esőben filmnek lenne magyar változata, biztosan Medveczky Ilona játszaná a főszerepet.

Exit mobile version