Sztárok

Medveczky Ilona: “Porba döntik, amit felépítettem”

Medveczky Ilona kiakadt. A művész elsősorban azt nehezményezi, hogy egy korábban megjelent cikk a szexualitására helyezi a hangsúlyt, holott neki távolról sem ez volt a mondanivalója.

Medveczky Ilona nyilvános bocsánatkérésre várt, mert úgy érzi, egy korábbi cikkben egészen más értelmet nyertek a szavai, mint ahogyan szánta azokat, írja a Story. „Úgy érzem, porba döntötte mindazt, amit életem során felépítettem, és amilyen valójában vagyok” – mondta Medveczky. És hozzátette: „Aki ismer, az tudja, nem vagyok rafinált, sőt nem vagyok koromból adódóan sem szexuális beállítottságú.” Az említett cikkben a korábban zaklatásnak is kitett művésznő azt mondta, hogy olyan partnerre vágyik, aki melléáll, aki emberileg, fizikálisan, anyagilag, erkölcsileg és szexuálisan is méltó hozzá. Most azt hangsúlyozza, az utóbbi messze nem olyan központi kérdés, mint amekkora hangsúlyt kapott. A lap természetesen eleget tett a nyilvános bocsánatkérésre vonatkozó óhajnak.

Medveczky Ilona:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top