Sztárok

Zaklatják Medveczky Ilonát

Álrokonok zaklatják a dívát, aki már csak a kutyáiban bízik. A végrendeletében bebiztosította magát az esetleges haszonlesőktől, akik mostanság egyre-másra bukkannak fel körülötte – írja a Bors.

Hullarablóktól retteg Medveczky IlonaSokan a Medveczky névvel visszaélve a világhírű táncosnő rokonának adják ki magukat, és így próbálnak anyagi hasznot húzni. „Nincs ezen mit szépíteni, hullarablók mind!” – fakadt ki Medveczky Ilona, akit főleg a Facebookon zaklatnak az álrokonok. A magánytól félő díva már megtette a szükséges óvintézkedéseket ellenük. Állítja, az állítólagos rokonok egytől egyig haszonlesők, akik mind a halálára várnak, abban bízva, hogy valami csurran-cseppen nekik vagy a családjuknak. „Lassan sorszámot téphetnek ezek az emberek, akik a vagyonomra pályáznak” – jelentette ki a nemrég orvosi kezelésen átesett díva, aki ma már a kutyáiban jobban megbízik, mint az emberekben. Mint mondja, csalódást kell okoznia az álrokonoknak, mert a végrendelete azzal kezdődik, hogy sem anyai, sem apai ágon nincs egyetlen vérrokona sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top