Sztárok

Súlyos állapotban Medveczky Ilona

Legyengült a revükirálynő szervezete, az orvosok aggódnak érte. Nem evett és ivott, ezért infúziós kezelést kap, hogy felerősítsék – írja a Blikk.

Súlyos állapotban Medveczky IlonaMedveczky Ilona egy héttel ezelőtt elvesztette az eszméletét, elesett és összetörte magát. Ám az eset óta még nem épült fel. Mint a bulvárlap megtudta, a számláit már nehezen fizető művésznőnek heti több alkalommal infúziós kezelésekre kell járnia, hogy felerősítsék a szervezetét. A Story magazin partiján hatalmasat esett Medveczky Ilonának ugyanis keringési problémái vannak, emiatt jelentkeznek az ájulásai, a legutóbbi alkalommal a mentők vitték a baleseti sebészetre, mert nagy volt a baj. Megsérült a válla, a csuklója, a szája kívül-belül felrepedt, agyrázkódást is kapott, és majdnem félórán keresztül eszméletlen volt. Jelenleg feledékenység elleni szert, Cavintont és más gyógyszereket tartalmazó infúziót kap. Teljesen kiszáradt ugyanis a szervezete, mert sokszor enni és inni is elfelejt napközben. „Rossz beteg vagyok, de orvos barátaim már közös erőszakkal hatnak rám” – vallotta be a Szombat esti láz című műsor egykori zsűritagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top