Sztárok

Három év után visszatér az RTL hűtlen sztárja

Nagy port kavart, amikor 2008-ban a Szombat esti láz egyik zsűritagját, Medveczky Ilonát elküldték a csatornától. Most, három évvel később, úgy tűnik, visszatérhet.

Három év után visszatér az RTL hűtlen sztárjaSzombat esti láz táncversenyt tartanak a Való Világ-villában. A villalakók egy hétig gyakorolnak, majd egy elődöntőn mérik össze tudásukat, nem is akármilyen zsűri előtt. „Az elődöntőben ugyanazok fognak titeket zsűrizni, akik annak idején minket a Szombat esti lázban!” – mondta a VV-játékosoknak Keleti Andi, az egyik tánctanár.

A Szombat esti lázban Medveczky Ilona, Pálinkó Lujza, Zsámboki Marcell és Böhm György voltak az ítészek, de 2008 decemberében az egykori revütáncosnő, Medveczky képtelen volt lakatot tenni a szájára, és állandóan panaszkodott az RTL Klub munkatársaira. A csatorna vezetői végül útilaput kötöttek a díva talpára. Pár nappal a kirúgása után Medveczky a konkurencián futó Megasztárban tette tiszteletét, első sorban ült a nézőtéren.

Ha viszont a eredeti felállásban tér vissza a négytagú Szombat esti láz zsűrije, akkor három év után Medveczky újra az RTL klubon szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top