Sztárok

Hatalmasat esett Medveczky Ilona

Medveczky Ilona elképesztő ruhában vett részt a Story magazin partiján. Csakhogy hatalmas flitteres cipője nem volt a legelőnyösebb a táncparketten.

Hatalmasat esett Medveczky IlonaA táncosnő mindig táncol egyet, amikor a Story magazin partiján Nyári Károly a New York, New York című dalt adja elő. Idén sem volt ez másképp. Először mindenki meglepetésére az RTL Klub egyik munkatársát pörgette meg a táncparketten – ami találgatni szerető újságírók szerint nem jelent mást, mint azt, hogy Ilona visszatérhet a Szombat esti lázba –, majd szólóban ropta tovább. A dívát azonban igencsak gátolta a mozgásban erősen Sellő Barbie stílusú ruhája és ahhoz tartozó flitteres cipője, amit még Lady Gaga is megirigyelne. Ilona a produkciója végén el is esett a bálteremben, de nem hagyta, hogy bárki segítsen neki felkelni, míg véget nem ért a dal. Stílusosan és dívához méltóan megvárta, amíg az utolsó New York is elhangzik, majd két úr társaságában elsétált egy másik terembe.

További exkluzív képek a gálára, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top