11 pillanat, amikor Harry herceg elrabolta a szívünket – fotók

Baranyai Enikő | 2015. Május 13.
A 30 éves Harry herceg 10 év szolgálat után a napokban leszerel a hadseregtől. Harry most az utolsó katonai kiképzésén és hadgyakorlatokon vesz részt Ausztráliában. Az ott élők pedig imádják Károly fiatalabbik fiát, akiről imádni való képek készültek kisbabákkal és nagymamákkal egyaránt.

Kétségtelenül ez az egyik legemlékezetesebb fotó, ami Harry hercegről készült a mostani ausztráliai és új-zélandi körútján. A herceg két nappal ezelőtt egy interjúban arról beszélt, már nagyon közeledik az idő, hogy saját családja legyen. Szeretne megnősülni és apa lenni.

“Mi, vörösek, tartsunk össze” – Harry szuperkedves volt a vörös hajú kisfiúval, aki “támogatásáról” biztosította a herceget.

A veteránok özvegyeit is mindig meglátogatja.

Harry herceg Charlotte hercegnő születésével már “csak” ötödik a trónutódlási sorban. De ez őt kicsit sem zavarja, sőt! Nem a koronára és a trónra vágyik, inkább olyan életre, ahol folytathatja jótékonysági munkáját.

 “Köszöntelek” – a homlok és az orr összeérintése.

Egy évvel ezelőtt Vilmos, Katalin, valamint György herceg egy hónapot töltött Ausztráliában. Azóta pedig többségbe kerültek az alkotmányos monarchia támogatói. De Harry herceg az igazi kedvenc arrafelé.

 Kutyával.

Harry herceg hosszú ideje kivonta magát a közösségi oldalakról. “Mindenki megértheti, hogy ennek mi volt az oka” – mondta korábban. Azóta csakis a Kensington-palota hivatalos Twitter-oldalára kerülnek ki róla bejegyzések, és azokat is a sajtósok intézik. Azonban alig egy nappal ezelőtt a herceg egy személyes üzenetet és a fotót posztolt a Palota Twitter-fiókja alatt, amit úgy írt alá “H”.

Nemcsak Ausztráliában lopja be magát az emberek szívébe. Emlékeztek még, amikor a testvére esküvőjén a legkisebbekkel egy hintóban tért vissza a palotába?

Kétségtelenül ez az egyik legviccesebb kép róla és a nagymamájáról. Mégis, hogyan fogja vissza a nevetést egy katona, akinek a nagymamája előtt kell jelentenie? Hasonló fotó készült Vilmosról is.

Harry a leszerelése után Afrikába utazik majd, hogy segítse az ottani szakemberek munkáját, és tanuljon arról, hogyan óvják a helyiek növény- és állatvilágukat.

Exit mobile version