Sztárok

Búcsúzik Katalin hercegné és Vilmos herceg – galéria

Véget ért a királyi pár ausztrál körútja: Katalin hercegné, Vilmos herceg és kisfiuk, György herceg visszarepültek Nagy-Britanniába.

Búcsúzik Katalin hercegné és Vilmos herceg - galériaBúcsút intett Ausztráliának a királyi pár – adta hírül a Daily Mail. A lap információi szerint a mai nappal véget ért Katalin hercegné és Vilmos herceg ausztrál és új-zélandi körútja, ami egyúttal azt jelenti, hogy visszarepültek Nagy-Britanniába. A bennfentesek szerint a kínos helyzetbe került Katalin még szíves örömest maradt volna, ám – mint tudjuk – a kötelesség, az bizony kötelesség, ha menni kell, nincs mit tenni.

Vilmos és családja igencsak tartalmas tizenkilenc napot tudhat a háta mögött. Mint ismeretes, Katalinék a megérkezésüket követően rögtön cukiskodtak egyet, majd raftingoltak, romantikáztak, végül pedig szkreccseltek is egy keveset. A pazar nyaralásnak is beillő körutat mindössze egy dolog árnyékolta be, egy haláleset: a királyi pár nyilatkozatban küldte őszinte részvétét Camilla hercegnének, aki nemrég tragikus módon elvesztette a bátyját.

Galériánkban megnézheted, hogyan búcsúzott a királyi pár és a kis trónörökös:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top