Sztárok

Katalin kínos helyzetbe hozta Vilmos herceget – galéria

A Sydney Royal Easter Show-n járt Katalin és Vilmos, ahol a gyapjúnyírást is megtekintették. A hercegné pedig beszólt kopaszodó férjének.
Fotó: 3 éve ugyanazt a cipőt hordja Katalin

Néhány éve még Harry herceg volt, aki beszólogatott kopaszodó bátyjának. Mostanra felesége, Katalin is kipécézte magának hites urát, ráadásul a hercegnét az sem tartotta vissza, hogy több tucat ember előtt szólt be Anglia jövendőbeli királyának.

Történt ugyanis, hogy ausztrál körútjuk következő állomásán húsvét alkalmából ellátogattak egy nagy hagyományú rendezvényre, ahol Freddel, a kossal is találkoztak. A dús szőrzetű állattal kezdetben csak barátkoztak, később pedig azt is megnézték, hogyan zajlik a birkanyírás. Amikor pedig az állat gazdája a kezükbe adta a lenyírt gyapjút, ami hasonló színű volt Vilmos hajához, Katalin szenvtelen utalást tett kopaszodó fejére. “Azt mondta, hogy Vilmos herceg tehetne a fejére belőle, úgyis nagyobb szüksége van rá, mint az állatnak” – árulta el a Daily Mailnek az egyik kiállító, Lyn Cregan, aki a hercegné bátorságán felbuzdulva, tovább froclizta a herceget. “Én tavaly hajlakkal fújtam be Halloweenkor a tököket, hogy még fényesebbek legyenek, jövőre talán ön is kipróbálhatná ezt a trükköt” viccelődött a 67 éves Cregan. Szerencséjére a trónörökös érti a viccet, így nem sértődött meg, hanem feleségével együtt jót nevetett.

A hercegi család körútja eddig abszolút sikeresnek mondható – leszámítva egy kisebb incidenst –, mindenhol hatalmas szeretettel fogadják őket, amit ők kedvességgel, barátsággal és hihetetlen közvetlenséggel hálálnak meg. “Katalin nagyon kedves, pont olyan, mint amilyennek egy hercegnőt elképzeltem. Amikor kiszállt a kocsijából, leesett a karkötőm, de ő feladta rám” – árulta el a lapnak a nyolcéves Sarah, aki szüleivel látogatott ki a fesztiválra.

Képgalériáinkban megnézheted a hercegi látogatáson készült eddigi képeket:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Gábor Zsazsa unokaöccse a BEST magazinnak nyilatkozott az egykori díva egészségügyi állapotáról. Hogy pontosan mit mesélt, azt a Hír24 oldalán olvashatod el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top