Ilyen hercig fotókat még nem láttál Alec Baldwin családjáról

V.V.V. | 2015. Május 26.
Alec Baldwint nem könnyű elvarázsolni, de a gyerekének és a feleségének mindig sikerül levenniük a lábáról a színészt. Még a tévéfelvételre is elkísérte Baldwint a családja, ahol a színfalak mögött a kis Carmen volt a sztár.

Alec Baldwin büszkesége a 21 hónapos kislánya, akit mindenhová magával visz, ha teheti. Éppen ezért Carmen már megszokta a fotósokat és az állandó figyelmet, nem zavarja, ha idegenek veszik körül, de legjobban azt élvezi, amikor az apja kényezteti.

Nemrégiben éppen a Letterman Show búcsúztatására érkezett a színész a családjával, bár sokakat meglepett, hogy a sztárt elkísérte a mindenórás felesége, Hilaria is. “Élvezem a terhességet, nem fáj semmim, és élvezem, hogy nem kell otthon ülnöm” – mondta a US Weekly újságírójának. 

Egyetlenegy dolgot viszont sérelmezett Alec Baldwin felesége: mégpedig azt, hogy Carmen annyira elvarázsolja az apukáját, hogy Baldwin szinte már csak vele törődik, legalábbis Hilaria ezzel viccelődött, és a Letterman Show felvétele előtt is látszott, hogy a durcás arc nem jelent komoly sértődést.

Alec Baldwin első házasságából született lánya, Ireland már 19 éves, de Baldwin és Kim Basinger válása miatt a színész nem tudta kiélvezni a lányával töltött időt. Most megfogadta, hogy annyi időt lesz Carmennel és a hamarosan születendő fiával, amennyit csak tud.

Exit mobile version