26 év korkülönbség, de Demi Moore és a lánya ikreknek tűnnek

V.V.V. | 2015. Május 27.
Büszkén vállalja Rumer Willis, hogy napról napra jobban hasonlít az édesanyjára. Erre a hasonlóságra pedig a legutóbbi közös képen rá is játszottak, és láthatóan nemcsak Rumer, de Demi Moore is élvezte a fotózást.

A 26 éves Rumer Willis és az 52 éves Demi Moore egyforma fekete overallt vettek fel, a hajukat is hasonlóan fésülték, és egyforma szemüveget viselnek a közös képen. “Ikerség, nem bolondultam meg” – írta az Instagram-kép alá Rumer.

Be kell látni, hogy nem túlozta el a hasonlóságot, tényleg ikreknek látszanak ezen a képen. Pedig Rumer Willis most éppen feleannyi idős, mint az édesanyja. Demi Moore viccesen meg is jegyezte: éppen annyi volt, mint a lánya, amikor ő megszülte Rumert.

“Tisztára az anyámra ütök, és ezt ne vegye senki panaszkodásnak”viccelődött Rumer Willis a Dancing with the Stars amerikai táncos műsor után, amikor többen megjegyezték, hogy mennyire kivirult az utóbbi időben.

A táncos műsor összes felvételét élőben szurkolta végig Demi Moore, és elsírta magát, amikor Rumer végül megnyerte

Demi Moore a Us Weekly magazinnak múlt hónapban azt is elárulta, hogy a műsor azért volt számára annyira felemelő, mert látta, ahogyan a lánya magára talál.

“Az újságok mindhárom lányomra tettek kellemetlen megjegyzéseket, különösen amikor kamaszodtak, ami valóban fájdalmas volt. Egyetlen gyereket sem szabadna ilyen jellegű kritikával illetni, főleg nem a külsejük miatt ítélkezni felettük. Szülőként csak azt tehettem, hogy szeretem őket, és addig biztatom, szeretem mindhármukat, amíg ők is szeretik és elfogadják magukat.”

Demi Moore szerint a táncos fellépések alkalmat adtak arra, hogy ugyanolyan ragyogóan tehetséges, szép és kedves lányt lásson a közönség, amilyennek ő látja Rumert gyerekkora óta. “Annyira büszke vagyok rá!”

Tényleg egyre jobban hasonlít Rumer az édesanyjára, és ehhez egyforma ruha sem kell
Exit mobile version