Éden Hotel: Loki és Barbara nyerte a játékot

Gy.Zs. | 2015. Május 29.
Véget ért az Éden Hotel harmadik évada, főnyereményét a Loki–Barbara páros vitte el. Mindketten milliókkal lettek gazdagabbak.

Ismét bebizonyosodott, hogy az Éden Hotelben bármi  megtörténhet, még az is, hogy a játékot nem az első perctől fogva tudatosan játszó Peti nyeri, hanem barátjából lett riválisa, Loki. Ez történ ugyanis péntek este az Éden Hotel döntőjében. A fináléba Loki Barbara oldalán került be, így nekik kellett eldönteniük, hogy egyedül viszik-e haza a főnyereményt, vagy megfelezik. A pár az utóbbi mellett döntött, kitartottak egymás mellett az utolsó pillanatig, így mindketten milliomosként távozhattak az Éden Hotelből.

Korábban mindketten elárulták nekünk, hogy ha ők nyerik az Éden Hotelt, mire költik majd a pénzt. “Ha én győznék, lakást vennék, hogy új életet kezdjünk a szerelmemmel, akivel másfél éve vagyunk együtt” – mondta a finálé előtt Barbara. Loki pedig így beszélt terveiről: “A jövőbeni terveimet illetően pszichológiát szeretnék tanulni és jogosítványt szerezni. Ha nyernék, az biztos, hogy a 80 százalékát édesanyámnak adnám, és felújítanám a házunkat, amiben már csak ketten élünk. Ő pedagógus, így minden forintnak helye lenne.”

Exit mobile version