Sztárok

Újabb meglepő Éden hoteles és VV-s kapcsolatra derült fény

Úgy tűnik, nagyon szoros viszonyban vannak egymással a magyar valóságshow-hősök. Most kiderült, VV Robin melyik Éden Hotel szereplővel ápol jó kapcsolatot.

Múlt héten VV Laci sokkolt, mikor lazán közölte velem, hogy gyerekkori barátja a több valóságshow-t megjárt Aranypart Ádám, most pedig egy újabb Éden Hotel és ValóVilág összefonódásra bukkantam. A VV7 nyertese, Robin posztolt egy meglepő képet, melyen az Éden Hotel 3-ból megismert Milánnal pózol. A srácok láthatóan a budapesti éjszakában találtak egymásra, ami nem meglepő, hiszen VV Robin azt követően, hogy megnyerte az RTL valóságshow-ját, visszatért pultozni a belvárosba. “Ismertem már korábbról Milánt, hiszen mindketten dunaújvárosiak vagyunk. Most csak teljesen véletlenül találkoztunk, de nem tartom kizártnak, hogy majd még barátkozzunk”  tudtuk meg VV Robintól.

Ám nemcsak a srácok bandáznak egymással szívesen. Baukó Évának közeli barátnője Éden Barbara. Az Éden Hotel versenyzője Az élet show-jában is feltűnt a VV 4 egykori játékosa mellett, mielőtt elutazott volna Costa Ricára.

Szintén nem elhanyagolható barátság, ami VV Robin egykori barátnője, Anett és Éden Niki között van. Igen, arról a Nikiről beszélünk, aki az Éden Hotel második szériájának kötelező plasztikhölgye volt. A két valóságshow-hősnő ráadásul nem csupán baráti viszonyt ápol, munkakapcsolatban is vannak, egy divatmárkát népszerűsítenek együtt, így:

Ha lehet egy kívánságom, valaki hozza már össze VV Fannit és Éden Naomit egy világmegváltó beszélgetésre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top