Sztárok

VV Laci titkától leesett az állunk

VV Lacit a karrierjével kapcsolatban kerestem fel. Ám a jövőjénél sokkal érdekesebb dolgot tudtam meg tőle, a múltjáról.

VV Laci sokszor hangoztatta a villában és azon kívül is, hogy komoly ismertségei vannak a zeneiparban, így tud majd segíteni Edinának abban, hogy elindítsa énekesnői karrierjét. Most pedig megtudtuk, micsoda kapcsolati hálóval rendelkezik a VV7 egykori játékosa, aki egy elképesztő bromance-ről is lerántotta a leplet. Aranypart Ádámmal legjobb barátok vagyunk. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, a viszonyunk szinte testvéri. Mivel ő már elég sikeres a Golden Coasttal, már fel is ajánlotta nekünk, hogy csinálhatnánk együtt valamit” – vágott bele a közepébe VV Laci, nekem pedig tátva maradt a szám ettől az eddig titkolt barátságtól.

VV Laci titkától leesett az állunk

“A ValóVilág előtt sokszor elkísért castingokra, tanácsokat adott nekem, és nagyon támogatott” – folytatta Laci, aki azt is hozzátette, a villában duplán izgult, hiszen tudta, miközben ő a VV7-ben hajt a nyereményért, legjobb cimborája Costa Ricán, az Éden Hotelben próbál tematikázni taktikázni. “Azóta már visszanéztem a szereplését, és meg is mondtam neki, hogy hülye volt, nem játszotta jól a játékot” – értékelt baráti őszinteséggel Laci, aki azt is elárulta nekünk, a számos élményen túl, a valóságshow-függőségük is összeköti őket Aranypart Ádámmal. “Abszolút tervezzük mindketten, sőt Edina is, hogy ha megint lesz lehetőség, újra jelentkezünk valamilyen játékba” – jelentette ki határozottan VV Laci. Mi pedig csak halkan annyit mondunk: “ó jaj!”

A videóra kattintva meghallgathatod Aranypart Ádám egyik nagyon fontos slágerét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top