Sztárok

VV7: Robin nyerte meg a játékot, és mindent vitt

Vasárnap este véget ért a VV7. A három finalista, Dennis, Robin és Dóri közül elsőként a lány esett ki, majd a nézők Robinnak szavazták meg a győzelmet.

Robin elképesztően szoros versenyben nyerte meg a VV7-et. Vasárnap este már csak három villalalkó reménykedhetett a győzelemben. A nézőknek először azt kellett eldönteniük, hogy Dóri, Dennis és Robin közül ki legyen a VV7 harmadik helyezettje. Így elsőként Dórinak foszlottak szét az álmai, mindössze 13,9 százalékot szerzett. Ezt követően Dennis, a komisz és VV Anett szerelme, Robin között szoros verseny alakult ki. Végül 48,9% és 51,1% arányban Robin nyert. A VV7 győztese egy éven keresztül havi egymillió forintot, egy lakást, egy utazást és autót nyert.

Dennis egyébként a döntő során többször is bepillantást engedett lelke mélységeibe. “Ez volt az álmom kiskorom óta. A ValóVilág az otthonom” – jelentette ki, ez pedig többek között azért nagyon meglepő, mert rádöbbenti az ember, hogy az első ValóVilag 13 évvel ezelőtt ment.

VV7: nyerte meg a játékot és mindent vitt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top