Sztárok

VV7: Attila szerint ez a játékos nyeri a szombati párbajt

A Való Világ ötödik szériájának nyertese pár napra beköltözött a VV7 játékosaihoz, és jól megkavarta a benti viszonyokat. VV Attilának elég volt négy éjszaka a villában, hogy felmérje, kit tart esélyesnek a győzelemre.

Az egyik legjobb dolog, ami a VV7-tel történhetett, hogy az utolsó hétre beküldték a lakók közé VV Attilát. Az egykori ValóVilág-győztes nagyon élvezte a bent töltött napokat, és a látogatása nem is múlt el nyomtalanul.

“Szuper érzés volt újra visszamenni, ez volt a harmadik szériás beköltözésem. Most mint Morpheus tértem vissza a VV mátrixba. Voltam az elején szuperképesség, és most a végén még lakó is lehettem, igazán nagyon hálás vagyok az RTL-nek ezért” – kezdte a VV7 vendége, akit arra is megkértünk, elemezze a Nők Lapja Cafénak az utolsó négy játékos esélyeit.

“Nem akarok jósolni, de szeretném megjegyezni, hogy az idei széria nagyon fontos momentuma hogy egy Reptilián hybrid faj van beépülve a játékosok közé, lehetséges, hogy ott lesz a finálé végén az első kettő között”árulta el VV Attila, akinek a VV7 legemlékezetesebb beszélgetését köszönhetjük, mikor Dórival elhitette, Dennis egy gyíkember. Ám VV Attlia többi játékost is megkavarta, mikor kijelentette, valaki nem önmagát adja a játékban. “Nem gondoltam senkire, mikor ezt mondtam. Kimondottan a feszültségkeltés, és történet generálás miatt mondtam. Láthatóan jól be is jött. Remélem poénnak veszi mindenki, mert annak szántam” – tudtuk meg az exvillalakótol.

Szombat este pedig Repitilán Dennis bizonyíthatja képességeit, ugyanis Lacival kell párbajoznia azért, hogy az utolsó éjszakát a villában tölthesse, ne pedig kint Fanni karjai között.

Attila és Dóri csodálatos beszélgetéséről készült videót itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top