Sztárok

VV Dennis behajtók elől menekült a villába

A nyíregyházi VV Dennis az utóbbi években hatalmas adósságot halmozott fel. Törleszteni nem tudta, ezért úgy látta jónak, ha kockáztat: bemegy a villába.

Dennis  még a beköltözése előtt adott interjút a Blikknek, melyben így mesélt a múltjáról: “A zene lett a vesztem. Egy barátommal álltunk össze, ő énekelt, én pedig rappeltem. De ahhoz, hogy egy ilyen dalt profin összerakjunk, pénzre volt szükségünk. Hittünk abban, hogy visszahozza majd az árát, úgyhogy több klipet is forgattunk, ami szintén csak vitte a pénzt. Végül már a banktól kértem kölcsönt. Sajnos nem jött be úgy a dolog, ahogy szerettük volna, a pénz elment, a kölcsönt viszont nem tudom visszafizetni” – ecsetelte a lapnak Dennis, aki nem volt hajlandó megvonni magától semmit, inkább nem fizette a hitelt. Végül úgy döntött, beköltözik a villába.

“Sejtem, hogy a végrehajtók hamarosan ott lesznek a nyomomban. Minden bizonnyal a villa előtt fognak várni, ha majd kiteszem a lábam, de ezzel most nem tudok foglalkozni” – mondta az egyébként felnőtt férfi.

VV Dennis behajtók elől menekült a villába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top