Sztárok

VV7: rájuk cserélné le Dennist Fanni

Ismét nagyon épületes beszélgetést folytattak a villalakók a hálószobában. A téma természetesen a szex volt, ám egy fontos csavarral megspékelve, kiderült, melyik történelmi személyekkel bújnának ágyba.

Ismét felejthetetlen pillanatoknak lehettünk szemtanúi a ValóVilág hetedik szériájában, amikor a lakók az időutazásról folytattak lenyűgöző eszmecserét. Attól, hogy dinoszauruszok léteztek-e vagy sem, hamar eljutottak a kedvenc témájukhoz, a szexhez. Persze ebben – szokás szerint – Fanni volt a leghangosabb, aki már annyira megfeledkezett szűzpöcökségéről, hogy azonnal öt történelmi alakot sorolt fel, akikkel szívesen lefeküdne.

Szulejmánhoz elmennék, és hogy hívják a gonosz görög istent? Hádész! Na vele lefeküdnék, és Zeusszal is. Meg a bor és mámor istenével” – utóbbi nevére nem sikerült egyik villalakónak sem rájönnie, de nem is elmélkedtek rajta sokat, hiszen Fanni gyorsan bekiabálta a végszót: “De legszívesebben Cézárral!”

VV7: kiderült, kivel feküdne le legszívesebben Fanni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top