Sztárok

VV7: Dóri kiakasztotta Gáspár Lacit

A villában vendégeskedő Gáspár Lacinak kellemetlen perceket okozott Dóri. A VV7 szőke "bombázója" ugyanis fehérneműre vetkőzött, úgy kellette magát. Az énekes teljesen kiborult.

Végre elkészültek a VV7 villa-dalai, aminek felvételében Young G és Gáspár Laci is segítettek a villalakóknak. Ám az egyik játékosnak, úgy tűnik, ennyi nem volt elég a zenészekből. Dóri, akire még nem talált rá a szerelem a VV7-ben, azt gondolta, jó ötlet, ha bepróbálkozik Gáspár Lacinál. Ám óriásit tévedett.

Dóri nem finomkodott, fehérneműben kezdett ki az énekessel, akinek ez nagyon nem jött be. “Bugyiban és melltartóban, légy szíves, hagyjál engem békén. Nekem feleségem van!” – fakadt ki a Megasztár egykori versenyzője, amikor Dóri lenge öltözetben kellette magát neki.

A VV7 versenyzőinek péntek este a főnyereményt, a 12 millió forintot is megmutatták. A vasárnap párbajozó Edina teljesen elájult az összeg láttán, nem is tudott mást mondani, csak azt, hogy: “Úristen, mennyi pénz!” Ez talán segíteni fog neki abban, hogy ellenfele, Laci iránt érzett, nagyjából két hete tartó lángoló szerelme csituljon.

A videóra kattintva megnézheted, hogy kezdett ki Dóri Gáspár Lacival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top