Sztárok

VV7: Edina megszegte ígéretét

Ahogy közeledik a VV7 vasárnapi párbaja, amin Laci és Edina küzd meg a bentmaradásért, egyre jobban elszabadulnak a könnyek. Ám Edinát nemcsak a közelgő megmérettetés nyomasztja, hanem egy be nem tartott ígéret is.

A hétvégén sor kerül – Istenes Bence szavaival – “a ValóVilágok történetének egyik legkülönlegesebb” párbajára. Az izgalom attól hág a tetőfokára, hogy Edina és Laci szerelmesekből ellenfelek lettek, vagy inkább szerelmes ellenfelek. A néhány hete “járó” párt ugyanis nagyon megviseli, hogy saját hibájukból egyiküknek távoznia kell a VV7-ből, Edinában és Laciban dúlnak az érzelmek. Csütörtök este mindketten videoüzenetet kaptak családjuktól, hogy a rokonok emlékeztessék őket arra, miért vannak a villában.

Lacinak a testvére beszélt a kisfilmben arról, hogy a szerelem ne vegye el az eszét, Edinára most ellenfélként kell tekintenie, a lány viszont ennél megrázóbb üzenetet kapott. A videóban édesanyja figyelmeztette, hogy nemcsak a maga érdekében jelentkezett a VV7-be, hanem a családja miatt is.

A videó hatására a párbajra készülő Edina összeomlott, és meglepő dolgokat mondott: “Azt érzem, hogy az édesanyám csalódott bennem. Nem tudtam betartani a neki tett ígéretemet. Mielőtt beköltöztem, megkért szépen, hogy ne szexeljek bent, és én szexeltem, háromszor is. Azt hiszem, az anyukám nem szeret engem” – fakadt ki könnyek között Edina. A lány így különösen kellemetlenül érezheti magát, mivel éppen azért kell párbajoznia, mert megszegte a villa szabályzatát, és Lacival elbújtak a kamera elől, hogy nyugodtan hancúrozzanak.

Galériánkban felelevenítheted a VV7 “erotikus” fotózását, amikor Edina és Laci még nem voltak őrülten szerelmesek egymásba.

Megnézem
Összes kép (1)

KERO: Egy éven keresztül voltam részeg! Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top