Sztárok

VV7: ezért siratja Edinát a családja

A Való Világ történetében először kerül sor olyan párbajra, ahol egy szerelmespárnak kell megküzdenie egymással. A két villalakó, Edina és Laci családját is kiborítja a kialakult helyzet – írja a Bors.

Nagy hibát követett el Laci és Edina, amikor letakarták az egyik kamerát. Ennek következtében Edinát jelölték párbajra, a villalakók pedig Lacit küldték ki ellene – írja a Bors. “Sem a fiam, sem Edina helyzete nem könnyű, de bízom benne, hogy Laci kerül ki győztesen vasárnap, és a következő alkalommal kihívhatja végre Robint. Ám megtippelni sem tudom, hogy kettejük közül ki megy vissza” – mondta Laci édesanyja. Edina anyukája maga alatt van a fiatalok szerelmi drámája miatt. “Amióta kiderült, hogy egymás ellen kell párbajozniuk, azóta csak sírunk. Nagyon szomorú az egész család itthon, hogy ilyen rosszul sültek el a dolgok. Meglett a baj, mert nem bírtak magukkal meg a vágyaikkal. Őszintén szólva nem díjazom, de nem is ítélem el őket” – mondta Edina édesanyja.

VV7: ezért siratja Edinát a családja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top