Sztárok

Dráma van: VV Laci feladja a játékot

VV Laci érezheti a vesztét, mert szeretné feladni a játékot. Bár szerintünk megint egy olcsó és átlátszó trükkről van szó.

A csütörtöki adás végén látható előzetesből, annyi derült ki, hogy VV Laci akinél bénábban még senki nem játszotta ezt a játékot, és az ordenáré megnyilvánulásairól még nem is beszéltünk  a nappaliban ecseteli Ádámnak: megkérdezi a villanővért, hogy milyen módon lehet kivonulni a villából. Ezután a drámakirály bevonszolja a nagyon szerelmes Edinát a fürdőbe, hogy neki is előadja a nagy halált: “én a holnapi nappal kivonulok a villából”.

Okokról egyelőre semmi infó, Edina pár percig győzködi Lacit, hogy maradjon, majd bevonul a nyugiszobába, hogy (megint) végignézze Fanni és Dennis évindító kufircolását.

Szép is ez.

Robin egyébként Laci káromkodós haverját, “Mit beszélsz, köcsög?” Ádámot hívta ki párbajozni. Gyanítjuk, ezért is érezheti a vesztét Laci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top