TV-sztárok

VV7: VV Edina kihallgatta a takaró alatti szexjelenetet

Ha Dóri és Laci ilyen tempóban haladnak, a VV7 végére meglehet a házasság és a válás is. Egy nappal a beköltözés után már össze is gabalyodtak, most pedig az első takaró alatti "tapipartin" is túlestek Edina társaságában.

Merthogy az erdélyi lány – saját bevallása szerint – szívesen kukkol. “Engem ez érdekel, szeretek ilyesmit látni. Történtek ilyen-olyan tapogatózások, csókolózások. Engem ez érdekelt és megálltam, hogy tényleg az-e vagy sem” – fejtegette a riportszobában VV Edina.

VV Dóri és VV Laci forró, meztelen masszázsa csapott át heves pettingbe. A takarót magukra húzva csak kéjes nyögéseket lehetett hallani, azonban, hogy egészen pontosan mi történt, azt csak ők tudják. Vagyis tudták – eddig –, hiszen annak ellenére, hogy Dóri megeskette: bármi is történjék köztük, az csak rájuk tartozik, Laci gyorsan elpletykálta Reninek, hogy majdnem megvolt neki a plasztikázott lány. Azóta mosolyszünet van az újdonsült villapár között. Dráma!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top